Tietoa tuotemerkistä lamppujavalo

Lamppujavalo aloitti toimintansa pienenä valaisinmyymälänä Valkenswaardin kaupungissa, Alankomaissa vuonna 2007. Yksitoista vuotta myöhemmin, Lamppujavalo on valaisinteollisuuden markkinajohtaja Euroopassa. Missiomme on auttaa asiakkaitamme löytämään enemmän tilaa tunnelmalliselle ja toimivalle valaistukselle heidän oman makunsa ja tarpeidensa mukaan.

Nykyään olemme kansainvälinen yritys, jolla on verkkokauppoja 39 maassa, joista suurimpia myyntimarkkinoitamme ovat Hollanti, Belgia ja Saksa. Meillä on asiakaspalvelutoimistoja kaikkialla Euroopassa.

Lamppujavaloon nopeasti kasvava yritys. Varastossamme on yli 3000 tilattavissa olevaa tuotetta. Asiakkaana voit ottaa meihin yhteyttä suoraan, jos sinulla on valaistusta koskevaa kysyttävää. Autamme sinua mielellämme.

Toimittajan tunnistaminen

Lamp en Licht Online B.V., joka toimii nimellä "lamppujavalo.fi"
Yrityksen osoite: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Netherlands

Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite: [email protected]

CoC-numero: 67722415
ALV-tunnus: NL857149039B01

Euroopan komissio tarjoaa verkkovälitteisen riidanratkaisualustan (ODR), joka on saatavilla osoitteessa https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Olemme valmiita osallistumaan tuomioistuinten ulkopuolisiin riidanratkaisumenettelyihin kuluttajariitoja ratkaisevien elinten edessä.