Kaupallinen valaistus

Lamppujavalo Yritysasiakkaana saat erikoistarjouksia, eksklusiivisia alennuksia ja maksat aina edullisimman hinnan. QAZQA Professional -mallistomme on räätälöity erityisesti yritysasiakkaille. Nämä valaisimet on tarkoitettu vain yritysasiakkaille, minkä lisäksi niiden asennus on helppoa.Miksi tilata kaupallisesti?

  • Aina edullisimmat hinnat! - Yritysasiakkaana lamppujavalo maksat aina edullisimman hinnan ja saat eksklusiivisia alennuksia. Jos lamppujavalo kampanja-alennus on tavallista alennusta suurempi, siihen lisätään lisäalennus, joten saat hyvän marginaalin jokaisesta tilauksesta.
  • Eksklusiivinen alennus QAZQA Professional -mallistosta - Tämä tuotesarja on räätälöity erityisesti liikekumppaneidemme tarpeisiin. Esimerkiksi asennus on erityisen helppoa ja mallisto koostuu laajasta valikoimasta (upotettuja) spotti- ja kiskovalaisimia. QAZQA Professional ei ole mukana lamppujavalo tavallisissa tarjouksissa, mutta yritysasiakkaan alennuksesi on silti voimassa.

*Lue yritysasiakkaiden kanta-asiakasbonuksesta täältä.

 

 

 


Yritysvalaistuksen perusta

Hyvä yritysvalaistus luo perustan yrityskuvalle. Lamppujavalo ymmärtää, että kullakin sektorilla on erilaiset tarpeet ja että tämä vaikuttaa myös valaistuksen valintaan. Olipa kyse toimistorakennuksista, ravintoloista, asiantuntevasta ulkovalaistuksesta tai palvelu- ja kaupallisista yrityksistä. Laaja tuotevalikoimamme takaa, että valaistuksemme sopii jokaisen yrityksen käyttöön. Toimivaa ja tunnelmaa vahvistavaa.

 

Huoneen tyypistä riippuen (mitat sisustus ja tilan tyyli) on tärkeää ottaa huomioon lukuisia seikkoja. Valaistussuunnitelma on erityisen ratkaiseva. Valojen määrä ja sijoituspaikka on huoneen käytettävyyden perusta. Työystävällisen ympäristön kannalta myös riittävät lumenit ovat tärkeitä, kun taas ravintola-alalla prioriteettina on kutsuva ilmapiiri. Teknisten valaistuskonsulttien tiimimme voi tarvittaessa auttaa valaistussuunnitelman laatimisessa ja/tai yrityksen valaistuksen valinnassa.

 

Etualalla kestävä kehitys

Vastuullisuus on yhä tärkeämpää tiettyä organisaatiota valittaessa niin työntekijöille kuin asiakkaille. Valaistus voi olla tässä mukana keskittymällä kestävään LED-valaistukseen. Tästä on hyötyä etenkin tapauksissa, joissa organisaatiolla on edelleen käytössä halogeeni- tai hehkulamppuja. Jos käytössä on jo LED-valaistus, energiankulutusta voidaan vähentää entisestään valitsemalla älykäs integrointi. Nämä valot voidaan sytyttää ja sammuttaa automaattisesti, niitä voidaan ohjata etänä ja ne voidaan integroida muihin älylaitteisiin. Näin voit hallita kaikkea keskitetysti.

 

QAZQA Professional

QAZQA Professional -mallisto sisältää laajan valikoiman kiskovalaisimia sekä upotettuja ja pinta-asennettavia spottivalaisimia. Sopii erinomaisesti korostusvalaistukseen tai luovaan työskentelyyn epäsuoran valon kanssa. Yritysasiakkaana saat erikoisalennuksia QAZQA Professional -tuotteista.


  • Aina edullisimmat hinnat!
  • Erikoisalennuksia QAZQA Professional -mallistosta