Yrityksen tiedot

Nimi: Lamp en Licht Online B.V., acting under the name of "lamppujavalo.fi"

Yrityksen osoite: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Nederland

Puhelinnumero:

Sähköpostiosoite: [email protected]

Kaupparekisterinumero: 67722415

ALV-numero: NL857149039B01

 

Hinnat ja hintatiedot

Kaikki esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron, ja hintatiedot annetaan sillä varauksella, että niihin voi sisältyä ohjelmointi- ja kirjoitusvirheitä. Emme ole vastuussa näytön laadusta johtuvista (värin) muutoksista. Hinnat eivät sisällä lähetyskuluja. Jos asiakkaalta veloitetaan lähetyskulut, se ilmoitetaan selvästi hyvissä ajoin ennen sopimuksen tekemistä.

 

Sopimuksen täyttäminen

Hyvissä ajoin ennen sopimuksen tekemistä sivustolla julkaistaan tietoa, jossa kuvataan selkeästi tilauksen toimitustapa ja ajanjakso, jonka kuluessa tilaus toimitetaan. Tilaukset toimitetaan kaikissa tapauksissa 30 päivän kuluessa. Jos tiettyjä tuotteita ei voida toimittaa (ajallaan), sinulle ilmoitetaan siitä. Sellaisissa tapauksissa voit joko sopia uudesta toimituspäivästä, valita tarjolla olevan vaihtoehtoisen tuotteen tai irtisanoa sopimuksen veloituksetta. Pidätämme itsellämme oikeuden olla toimittamatta tilauksia tiettyihin maantieteellisiin paikkoihin tai tietyille maantieteellisille alueille, mikäli tavarat on kuljetettava meritse, koska se aiheuttaa huomattavia kuljetuskustannuksia.

 

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 30 päivän kuluessa mitään syytä esittämättä. Peruuttamisaika päättyy 30 päivän kuluttua siitä päivästä, jona sinä (tai nimeämäsi kolmas, joka ei saa olla rahdinkuljettaja) saat viimeiset tavarat tosiasialliseen hallintaasi.

Peruuttamisoikeuden käyttämistä varten sinun on toimitettava meille ilmoitus (esim. postitse lähetetty kirje, faksi tai sähköpostiviesti), jossa todetaan selvästi, että haluat peruuttaa tämän sopimuksen. Ilmoituksen voi tehdä myös käyttäen liitteenä olevaa peruutuslomakkeen mallia, mutta se ei ole välttämätöntä.

Lamp en Licht Online B.V.

Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Nederland

[email protected]

Peruuttamisen määräajan noudattamista varten riittää, että ilmoitus peruuttamisoikeuden käytöstä lähetetään ennen peruuttamisen määräajan päättymistä.

 

Peruuttamisen vaikutukset

Jos päätät peruuttaa tämän sopimuksen, maksamme sinulle takaisin kaikki suorittamasi maksut, mukaan lukien toimituskulut (ei kuitenkaan niitä mahdollisia ylimääräisiä kuluja, jotka ovat aiheutuneet siitä, että valitsit muun kuin tarjoamamme edullisimman vakiotoimitustavan) viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluttua siitä kun olemme saaneet tiedon päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus. Maksamme tämän palautuksen samalla maksuvälineellä, jota käytit alkuperäisessä liiketoimessa, ellet nimenomaisesti ilmoita toisin, ja siten, että sinulle ei aiheudu palautuksesta kustannuksia. Voimme pidättyä takaisinmaksusta, kunnes olemme saaneet tavarat takaisin tai kunnes olet osoittanut lähettäneesi tavarat takaisin, sen mukaan kumpi ajankohta on aikaisempi.

Sinun on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua siitä päivästä, jona olet ilmoittanut meille päätöksestäsi peruuttaa sopimus. Määräajan noudattamiseksi riittää, että tavarat lähetetään ennen 30 päivän määräajan päättymistä. Asiakas maksaa tavaroiden palauttamiskustannukset. Olet vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alenemisesta, joka johtuu muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

 

Maksut

Maksu on suoritettava tilausprosessin aikana ilmoitetulla ja – jos sovellettavissa – sivustolla esitetyllä maksutavalla. Jos et täytä maksuvelvoitettasi, ilmoitamme siitä sinulle ja annamme sinulle 14 päivää lisää aikaa maksuvelvoitteen täyttämiseen. Jos et suorita maksua näiden 14 päivän aikana, sinulta veloitetaan lakisääteistä korkoa meidän saatavinamme oleville määrille, ja meillä on oikeus veloittaa sinulta lisäksi tuomioistuimen ulkopuoliset perintäkulut.

Maksujen keräämiseen käytetään konsolidoitua tiliä, jonka omistaja on FittinQ B.V. (kauppakamarinumero 17208874, Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Alankomaat).

 

Takuu ja vaatimustenmukaisuus

Kun teet tilauksen sivustollamme, sinulla on oikeus lakisääteiseen takuuseen. Takaamme, että tavarat täyttävät ilmoitetut spesifikaatiot ja ne laatuvaatimukset, jotka voit odottaa niiden täyttävän.

 

Valitukset

Jos haluat esittää valituksen, ilmoita meille asiasta mahdollisimman pian (katso yhteystiedot yllä). Käsittelemme valituksesi niin pian kuin mahdollista, ja saat vastauksen asiaan 14 päivän kuluessa. Jos et ole tyytyväinen siihen tapaan, jolla valituksesi käsiteltiin, voit esittää valituksesi myös eurooppalaiselle verkkovälitteisen riidanratkaisun foorumille http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

Loppumääräykset

Sopimukseen sovelletaan Alankomaiden lakia ilman että tämä rajoittaa asuinpaikassasi sovellettavia pakottavia säännöksiä. Jollei pakottava säännös toisin määrää, kaikki tähän sopimukseen liittyvät erimielisyydet ratkaistaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa Alankomaissa sen oikeuspiirin alueella, jossa rekisteröity toimipaikkamme sijaitsee.