Ilmainen toimitus yli 400 € euron ostoksille.

Tilauksen arvolla 400 € tai enemmän toimitamme lamppusi ilmaiseksi! 22.00 uur mennessä tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

30 päivän palautuskäytäntö

Joskus käy niin, ettet ole täysin tyytyväinen tuotteeseen. Silloin voit tietysti palauttaa sen. Huolehdimme siitä mielellämme. Voit palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa toimituksesta.

Sarja 3 kpl himmennettävää E27 LED-pitkähehkulamppua 400 lm 2100 K

54,95 €
this price may change in 2 days
Sis. ALV

Ilmainen toimitus alkaen 400 €

Tarvitsetko apua?


Tiimimme auttaa 5 päivän päivänä viikossa.
Tavoitettavissa osoitteessa

Joka viikko hinnat voivat muuttua varastotilanteen ja edellisen viikon myyntien vuoksi. Hinnat voivat siis nousta tai laskea, mutta myös pysyä samana kuin ennen. Päivä, jolloin hinta asetetaan uudelleen, ilmoitetaan hinnan yhteydessä määritellyn päivien m


Näytetty säästö perustuu aina suositushintaan. Tämä suositushinta (MSRP) on valmistajan suosittelema vähittäismyyntihinta tuotteelle. Lamppujavalo ilmoittaa suositushinnan viitehintana.

Tiedot

Toinen ainutlaatuinen hehkulamppu Calex-tuotemerkiltä. Tämä LED-hehkulanka-putkilamppu on pitkänomainen, mikä tekee siitä itsessään ainutlaatuisen. 30 cm:n pituudella ja 3,2 cm:n halkaisijalla tämä hehkulamppu ei sovi kaikkiin valaisimiin. Tämä himmennettävä E27 LED-hehkulanka-lamppu on kauniin kullanruskeaa savulasia, joka luo kauniin ja lämpimän vaikutelman. Lamppu on himmennettävä, se säteilee lämpimän valkoista valoa (2100K) ja antaa 400 lumenia, todellinen tunnelmanluoja! Täydellinen valinta, jos etsit suurta ja huomiota herättävää hehkulamppua! Huomaa: ei sovi kaikkiin valaisimiin sen koon vuoksi: 30 cm ja 3,2 cm:n halkaisija! Nyt vieläkin edullisempi 3 kappaleen sarjana!

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot
Tuotetiedot 
Artikkelinumero02217
ValaisinE27
HimmennettäväEi, himmennin ei sisälly toimitukseen
Kokonaiswatit 4 watt
Lumenit yhteensä400
Paloaika 25000
Kelvin2.100 K
CRI80
Syöttöjännite230
FilamentLang filament
Yleinen 
EAN08718881074325
BrändiCalex
Tuotteiden määrä setissä3
Paino80 g
Color & Material 
MateriaaliLasi
Sizes & Weight 
Yleiset mitatHalkaisija 3,2 cm - korkeus 30 cm

Palvelu & Palautukset

Palvelu Palvelu

Olemme täällä sinua varten luomaan lisää tilaa ilmapiirille. Siksi saat 30 päivän harkinta-aikaa ostoksellesi, kaikki tuotteemme tulevat takuulla, ja olemme tavoitettavissa helposti 5 päivän päivänä viikossa.

Palautukset Palautukset

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseesi, voit palauttaa sen meille. Sinulla on 30 päivän palauttaa tilauksesi kokonaan tai osittain.

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

  • Ilmainen lähetys yli 400 €
  • Ilmaiset palautukset 30 päivän ajan

Tuotetta koskevat kysymykset

Ei kysymyksiä vielä. Ole ensimmäinen, joka kysyy!