Ilmainen toimitus yli 400 € euron ostoksille.

Tilauksen arvolla 400 € tai enemmän toimitamme lamppusi ilmaiseksi! 22.00 uur mennessä tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

30 päivän palautuskäytäntö

Joskus käy niin, ettet ole täysin tyytyväinen tuotteeseen. Silloin voit tietysti palauttaa sen. Huolehdimme siitä mielellämme. Voit palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa toimituksesta.

Sarja 3 kpl E27 himmennettävä LED-pääpeili G95 kulta 280lm 2300K

49,95 €
this price may change in 2 days
Sis. ALV

Ilmainen toimitus alkaen 400 €

Tarvitsetko apua?


Tiimimme auttaa 5 päivän päivänä viikossa.
Tavoitettavissa osoitteessa

Joka viikko hinnat voivat muuttua varastotilanteen ja edellisen viikon myyntien vuoksi. Hinnat voivat siis nousta tai laskea, mutta myös pysyä samana kuin ennen. Päivä, jolloin hinta asetetaan uudelleen, ilmoitetaan hinnan yhteydessä määritellyn päivien m


Näytetty säästö perustuu aina suositushintaan. Tämä suositushinta (MSRP) on valmistajan suosittelema vähittäismyyntihinta tuotteelle. Lamppujavalo ilmoittaa suositushinnan viitehintana.

Tiedot

Uusien LED-teknologioiden ansiosta hehkulamppu on taas muodissa! Tässä tapauksessa voit rohkeasti kutsua sitä lampuksi, koska tämän kullanvärisen LED-hehkulampun halkaisija on peräti 9,5 cm! Lamppu on varustettu peililamputeknologialla, mikä tarkoittaa, että valo heijastuu ylöspäin heijastavan kerroksen avulla, jolloin suoraa valoa on vähemmän. Lamppu on himmennettävissä ulkoisella himmentimellä! Nyt vieläkin edullisempi 3 kpl:n pakkauksessa!

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot
Tuotetiedot 
Artikkelinumero02274
ValaisinE27
HimmennettäväEi, himmennin ei sisälly toimitukseen
Kokonaiswatit 4 watt
Lumenit yhteensä280
Paloaika 25000
Kelvin2.300 K
Syöttöjännite230
FilamentFilament
Yleinen 
EAN08718881078316
BrändiCalex
Tuotteiden määrä setissä3
Paino0.4 kg
Sizes & Weight 
Yleiset mitatHalkaisija 9,5 cm - korkeus 14 cm

Palvelu & Palautukset

Palvelu Palvelu

Olemme täällä sinua varten luomaan lisää tilaa ilmapiirille. Siksi saat 30 päivän harkinta-aikaa ostoksellesi, kaikki tuotteemme tulevat takuulla, ja olemme tavoitettavissa helposti 5 päivän päivänä viikossa.

Palautukset Palautukset

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseesi, voit palauttaa sen meille. Sinulla on 30 päivän palauttaa tilauksesi kokonaan tai osittain.

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

  • Ilmainen lähetys yli 400 €
  • Ilmaiset palautukset 30 päivän ajan

Tuotetta koskevat kysymykset

Ei kysymyksiä vielä. Ole ensimmäinen, joka kysyy!