Ilmainen toimitus yli 400 € euron ostoksille.

Tilauksen arvolla 400 € tai enemmän toimitamme lamppusi ilmaiseksi! 22.00 uur mennessä tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

30 päivän palautuskäytäntö

Joskus käy niin, ettet ole täysin tyytyväinen tuotteeseen. Silloin voit tietysti palauttaa sen. Huolehdimme siitä mielellämme. Voit palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa toimituksesta.

LED kierretty hehkulamppu MEGA globe E27 240V 4W himmennettävissä

59,95 €
this price may change in 2 days
Sis. ALV

Ilmainen toimitus alkaen 400 €

Tarvitsetko apua?


Tiimimme auttaa 5 päivän päivänä viikossa.
Tavoitettavissa osoitteessa

Joka viikko hinnat voivat muuttua varastotilanteen ja edellisen viikon myyntien vuoksi. Hinnat voivat siis nousta tai laskea, mutta myös pysyä samana kuin ennen. Päivä, jolloin hinta asetetaan uudelleen, ilmoitetaan hinnan yhteydessä määritellyn päivien m


Näytetty säästö perustuu aina suositushintaan. Tämä suositushinta (MSRP) on valmistajan suosittelema vähittäismyyntihinta tuotteelle. Lamppujavalo ilmoittaa suositushinnan viitehintana.

Tiedot

Lamppu, joka tekee varmasti valaisimesta katseenvangitsijan! Tällä mega-kokoisella lampulla on halkaisija 20 cm! Se on 30 cm pitkä, sopii E27-kantaan ja toimii tavallisen himmentimen kanssa. Kauniin suuren pyöreän muotonsa ja näkyvien kierteisten hehkulanka-elementtien ansiosta tämä lamppu ansaitsee paikkansa valaisimessasi. Ylimääräiset pitkät 'hehkulanka-elementit' tekevät siitä erottamattoman todellisesta hehkulampusta. Kultapinnoite (goldline) tekee siitä kauniin lampun katsoa. Se on suunniteltu erityisesti luomaan oikea tunnelma ja samalla palamaan tuhansia tunteja erittäin energiatehokkaasti, 200 lumenin ja 2 100 kelvinin lämpötilalla. Kierrä lamppu valaisimeen, jossa ei ole varjostinta tai jossa on erittäin suuri varjostin, ja valaisimesta tulee välittömästi katseenvangitsija!

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot
Tuotetiedot 
Artikkelinumero02085
ValaisinE27
HimmennettäväEi, himmennin ei sisälly toimitukseen
Kokonaiswatit 4 watt
Lumenit yhteensä200
Paloaika 15000
Kelvin2.100 K
Syöttöjännite230
FilamentGedraaid
Yleinen 
EAN08712879137337
BrändiCalex
Paino0.4 kg
Sizes & Weight 
Yleiset mitatHalkaisija 20 cm - korkeus 30 cm
Pakkauksen mitatKorkeus 34,5 cm - pituus 23,5 cm - leveys 25,5 cm
Lamppu 
Polttimon väriTunnelmavalaistus

Palvelu & Palautukset

Palvelu Palvelu

Olemme täällä sinua varten luomaan lisää tilaa ilmapiirille. Siksi saat 30 päivän harkinta-aikaa ostoksellesi, kaikki tuotteemme tulevat takuulla, ja olemme tavoitettavissa helposti 5 päivän päivänä viikossa.

Palautukset Palautukset

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseesi, voit palauttaa sen meille. Sinulla on 30 päivän palauttaa tilauksesi kokonaan tai osittain.

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

  • Ilmainen lähetys yli 400 €
  • Ilmaiset palautukset 30 päivän ajan

Tuotetta koskevat kysymykset

Ei kysymyksiä vielä. Ole ensimmäinen, joka kysyy!