Ilmainen toimitus yli 400 € euron ostoksille.

Tilauksen arvolla 400 € tai enemmän toimitamme lamppusi ilmaiseksi! 22.00 uur mennessä tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

30 päivän palautuskäytäntö

Joskus käy niin, ettet ole täysin tyytyväinen tuotteeseen. Silloin voit tietysti palauttaa sen. Huolehdimme siitä mielellämme. Voit palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa toimituksesta.

G53 QR111 halogeeni spotti 50W 12V sarja 3 kappaletta

3 095,00 € 0,00 €
this price may change in 4 days
Sis. ALV

Tämä tuote oikeuttaa ilmaiseen toimitukseen

Tarvitsetko apua?


Tiimimme auttaa 5 päivän päivänä viikossa.
Tavoitettavissa osoitteessa

Joka viikko hinnat voivat muuttua varastotilanteen ja edellisen viikon myyntien vuoksi. Hinnat voivat siis nousta tai laskea, mutta myös pysyä samana kuin ennen. Päivä, jolloin hinta asetetaan uudelleen, ilmoitetaan hinnan yhteydessä määritellyn päivien m


Näytetty säästö perustuu aina suositushintaan. Tämä suositushinta (MSRP) on valmistajan suosittelema vähittäismyyntihinta tuotteelle. Lamppujavalo ilmoittaa suositushinnan viitehintana.

Tiedot

Nyt vielä enemmän etuja Lamp en Lichtillä... Kolmesta valonlähteestä maksetaan vain kaksi! Tämä 50 W G53 QR111 valonlähde, joka sopii erinomaisesti huoneisiin, joissa voi kuluttaa paljon valoa. Käytetään usein projektikohtaisesti - ajattele kauppoja, catering- ja toimistorakennuksia. Valonlähteen sädekulma on 24 astetta.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot
Tuotetiedot 
Artikkelinumero01835
ValaisinG53
HimmennettäväEi-himmennettävä
Kelvin2.800 K - 0 K
Syöttöjännite12V
Yleinen 
EAN08718881052408
BrändiQAZQA
Paino21 g
Sizes & Weight 
Pakkauksen mitatKorkeus 11 cm - pituus 8,3 cm - leveys 9 cm

Palvelu & Palautukset

Palvelu Palvelu

Olemme täällä sinua varten luomaan lisää tilaa ilmapiirille. Siksi saat 30 päivän harkinta-aikaa ostoksellesi, kaikki tuotteemme tulevat takuulla, ja olemme tavoitettavissa helposti 5 päivän päivänä viikossa.

Palautukset Palautukset

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseesi, voit palauttaa sen meille. Sinulla on 30 päivän palauttaa tilauksesi kokonaan tai osittain.

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

  • Ilmainen lähetys yli 400 €
  • Ilmaiset palautukset 30 päivän ajan

Tuotetta koskevat kysymykset

Ei kysymyksiä vielä. Ole ensimmäinen, joka kysyy!