Ilmainen toimitus yli 400 € euron ostoksille.

Tilauksen arvolla 400 € tai enemmän toimitamme lamppusi ilmaiseksi! 22.00 uur mennessä tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

30 päivän palautuskäytäntö

Joskus käy niin, ettet ole täysin tyytyväinen tuotteeseen. Silloin voit tietysti palauttaa sen. Huolehdimme siitä mielellämme. Voit palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa toimituksesta.

3 kpl LED kierretty hehkulamppu Rustic E27 240V 4W 200lm himmennettävissä

54,95 €
this price may change in 3 days
Sis. ALV

Ilmainen toimitus alkaen 400 €

Tarvitsetko apua?


Tiimimme auttaa 5 päivän päivänä viikossa.
Tavoitettavissa osoitteessa

Joka viikko hinnat voivat muuttua varastotilanteen ja edellisen viikon myyntien vuoksi. Hinnat voivat siis nousta tai laskea, mutta myös pysyä samana kuin ennen. Päivä, jolloin hinta asetetaan uudelleen, ilmoitetaan hinnan yhteydessä määritellyn päivien m


Näytetty säästö perustuu aina suositushintaan. Tämä suositushinta (MSRP) on valmistajan suosittelema vähittäismyyntihinta tuotteelle. Lamppujavalo ilmoittaa suositushinnan viitehintana.

Tiedot

Tämä Goldline LED-lamppu luo todella tunnelmallista valoa. Kierteisten hehkulankojen ansiosta sitä ei voi erottaa aidosta hehkulampusta. Tämä lamppu on 14,2 cm korkea ja sen halkaisija on 6,4 cm. Suuren, silmiinpistävän muotonsa, näkyvien hehkulankojen ja kullanpäällysteensä ansiosta se on kaunis katsella ja se erottuu myös valaisimessasi! Tunnelmallinen lämmin valkoinen valo (2100K ja 200 lumenia) ja lisäksi erittäin energiatehokas, kuluttaa vain 4 wattia. Täydellinen valinta kaikille! Nyt vielä edullisempi 3 kpl:n pakkauksessa!

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot
Tuotetiedot 
Artikkelinumero02221
ValaisinE27
HimmennettäväEi, himmennin ei sisälly toimitukseen
Kokonaiswatit 4 watt
Lumenit yhteensä200
Paloaika 15000
Kelvin2.100 K
CRI80
Syöttöjännite230
FilamentGedraaid
Yleinen 
EAN08718881074363
BrändiCalex
Tuotteiden määrä setissä3
Paino50 g
Sizes & Weight 
Yleiset mitatHalkaisija 6,4 cm - korkeus 14,2 cm
Lamppu 
Polttimon väriTunnelmavalaistus

Palvelu & Palautukset

Palvelu Palvelu

Olemme täällä sinua varten luomaan lisää tilaa ilmapiirille. Siksi saat 30 päivän harkinta-aikaa ostoksellesi, kaikki tuotteemme tulevat takuulla, ja olemme tavoitettavissa helposti 5 päivän päivänä viikossa.

Palautukset Palautukset

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseesi, voit palauttaa sen meille. Sinulla on 30 päivän palauttaa tilauksesi kokonaan tai osittain.

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

  • Ilmainen lähetys yli 400 €
  • Ilmaiset palautukset 30 päivän ajan

Tuotetta koskevat kysymykset

Ei kysymyksiä vielä. Ole ensimmäinen, joka kysyy!